Contact

meer&deel bestaat uit 40 huishoudens. We hebben een stevig collectief proces achter ons liggen waarin we samen hebben bepaald hoe het project eruit zou gaan zien. Het was en is een geweldige ervaring om met je toekomstige buren je eigen woonomgeving te kunnen vormgeven. Dat vraagt vanzelfsprekend wel de nodige tijd en inzet van iedereen, maar ook hier geldt: vele handen maken licht werk.

Heb je vragen over hoe we dit voor elkaar gekregen hebben? We vertellen er graag meer over. Stuur een mail naar communicatie@meerendeel.nl en we nemen contact met je op. Op het moment dat alle woningen er staan geven we ook graag rondleidingen aan andere cpo’s (in oprichting) om onze ervaringen te delen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden? Zou je hier zelf willen wonen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Die verschijnt onregelmatig, alleen op het moment dat we iets te melden hebben. Ook als er in de toekomst een woning beschikbaar komt, zullen we dat via deze nieuwsbrief kenbaar maken. Wel is het zo dat de verantwoordelijkheid voor de verkoop bij de individuele eigenaar ligt – er is geen wachtlijst (meer) waaraan je rechten kunt ontlenen.

 

 

 
 

 

Vink hier aan dat we op deze manier contact met je mogen opnemen (dat moeten we je vragen in verband met de privacywetgeving).

Je kunt je uiteraard altijd uitschrijven via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Meer verplichte kleine lettertjes: we gebruiken Mailchimp om je op de hoogte te houden. Als je op ‘Inschrijven’ klikt, ga je ermee akkoord dat we je naam en mailadres naar Mailchimp sturen. Klik hier om meer te lezen over het privacystatement van Mailchimp.


Volg ons ook op Facebook!